Complete zorg aan huis

Uw zorgvraag wordt door NivoZorg op vakkundige en persoonlijke wijze vorm gegeven. Onze medewerkers zijn allemaal  gediplomeerde verzorgenden, verpleegkundigen of begeleid(st)ers op MBO/HBO niveau. Op basis van uw specifieke situatie ondersteunen, begeleiden, verzorgen of verplegen wij u in de thuissituatie, waarbij u de zorg als één, samenhangend geheel zult ervaren.

Hoe werkt NivoZorg?

NivoZorg vormt rondom u een zo klein mogelijk vast team van betrokken, vakkundige en ervaren zorgverleners. Dit team is uw eigen kernteam en zij zijn de enigen die bij u in huis komen en geven alle zorg die nodig is. Van begeleiding tot verpleging. Altijd bekende gezichten die u kent en waarmee u een band kunt opbouwen. En mocht er onverhoopt geen positieve klik zijn met een van uw kern-teamleden, geen nood, wij zoeken dan iemand anders, net zo lang tot er wel een goede klik is tussen u en de zorgverlener.

Thuiszorg met aandacht en tijd

Binnen ons zorgconcept hebben onze vaste zorgverleners altijd de tijd voor u. De zorg wordt zonder haast en met aandacht voor uw persoonlijke situatie van dat moment ingevuld. Persoonlijk en betrokken, want de zorgverlener werkt niet in een strakke fabrieksmatige thuiszorgroute, maar komt speciaal voor u, op het afgesproken tijdstip en met een afgesproken tijdsduur. Zo is er niet alleen aandacht en tijd voor bijvoorbeeld de wond of het douchen, maar zeker ook voor een praatje en persoonlijke (wederzijdse) aandacht. Dat is de complete zorg aan huis waar u bij NivoZorg op mag rekenen.

Ondersteuning bij het regelen van uw thuiszorg

Om u of uw naasten zoveel mogelijk te ondersteunen helpen wij u met alle zaken rondom uw zorgvraag die geregeld moeten worden. Wij regelen de indicatie, helpen u bij het aanvragen en bij alle  andere administratieve hobbels die genomen moeten worden. Wij staan u met raad en daad bij, ook voor alle andere vragen rondom de zorg of uw zoektocht naar de juiste zorg of juiste instantie.

Starten met complete thuiszorg van NivoZorg?

Spreekt complete thuiszorg van NivoZorg u aan of wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Contact
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlNivoZorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering