Zorgvrager

Wanneer door langdurige ziekte en/of de gevolgen van het ouder worden uw zelfredzaamheid achteruit gaat, komt de dreiging dat u uw vertrouwde omgeving moet verlaten steeds dichterbij. Het liefste wilt u thuis blijven wonen, dicht bij alles wat u dierbaar is. Dat betekent wel dat u afhankelijk wordt van anderen, vaak uw kinderen. Zij worden dan steeds meer uw mantelzorger(s). U bent blij met alle hulp, maar voelt zich ook bezwaard omdat u niet teveel inbreuk op hun leven wilt maken. Maar er zijn andere oplossingen.

NivoZorg bij u aan huis

In afstemming met u en uw mantelzorger(s) levert NivoZorg thuiszorg op maat. Hierdoor kunt u gewoon thuis blijven wonen en worden uw mantelzorgers ontlast.

Ieder mens is uniek, dus uw zorgvraag ook. Zorg is persoonlijk en gaat over u. U wilt geholpen worden op de manier die bij u past. Daarom richt NivoZorg de zorg helemaal specifiek op u. Wij luisteren naar uw verhaal, bekijken uw persoonlijke situatie en gaan in gesprek met u en uw naasten en andere zorgverleners. Zo ontstaat een invulling van de zorg in uw vertrouwde omgeving waarbij u zich écht begrepen en geholpen voelt.

Langdurige en intensieve thuiszorg

NivoZorg is gespecialiseerd in langdurige en intensieve thuiszorg. Dit betekent dat wij onze zorg en begeleiding voor een potentieel brede groep zorgvragers kunnen inzetten. Zo is daar ook de doelgroep van mensen waarvoor het steeds moeilijker wordt om alleen thuis te blijven wonen in de vertrouwde omgeving. Bij langdurige ziekte of bij de gevolgen van het ouder worden is dat in veel gevallen niet zo eenvoudig. NivoZorg biedt dan uitkomst, omdat wij precies dat voor u kunnen doen wat in uw situatie nodig is. Onze zelfstandige zorgverleners zijn ervaren en bevoegde verzorgenden en verpleegkundigen. Daarom bent u ervan verzekerd dat uw zorgverlener deskundig en bekwaam is om u op alle gebieden te helpen en te ondersteunen.

Kosten van de zorg via NivoZorg

Thuiszorg via NivoZorg wordt over het algemeen vergoed. Dit kan door zowel de zorgverzekering als de gemeente. Meer informatie over de kosten van de zorg kunt u vinden door te klikken op onderstaande knop.

Kosten van thuiszorg
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlNivoZorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wilt u meer weten over thuiszorg via NivoZorg? Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor nadere informatie. We komen graag naar u toe.

Contact