Zorgverlener

Wij hebben direct werk voor zzp’ers in de zorg en begeleiding die graag binnen ons concept van complete zorg aan huis willen werken en voor wie het een lonkend perspectief is om bij zorgvragers altijd minimale zorgmomenten van 1 uur aaneengesloten te helpen. Zo kun je rustig alle nodige professionele aandacht aan zorgvragers geven.

Complete zorg aan huis

NivoZorg heeft een uniek concept van complete zorg aan huis. Dat betekent voor de zorgvrager dat jij als zijn vaste zorgverlener/begeleid(st)er bij hem of haar over de vloer komt. Jij levert een totaalpakket van zorg dat kan bestaan uit combinaties van persoonlijke- en verpleegkundige zorg, begeleiding, ontspanning en zorg gebonden huishoudelijke taken. Het is maar net wat de klant nodig heeft. Jij zorgt en regelt altijd met minimale zorgmomenten van 1 uur aaneengesloten.

Zelfstandigheid staat centraal

Wij vinden dat onze zorgverleners en begeleiders geheel zelfstandig en in samenspraak met de zorgvrager en de mantelzorger(s), de (zorg-) werkzaamheden kunnen invullen. Daarom kan je dus je eigen dienst- en werkrooster maken en stem je zelf je afwezigheid af met collega’s. Maximale zelfsturing dus, waarin je talenten, professionaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel volledig tot hun recht kunnen komen.

Spreekt het werken via NivoZorg jou aan? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Vacatures bekijken