NivoZorg is een thuiszorgorganisatie in Roermond. Vanuit hier organiseren wij zorg van 1 tot 24 uur per dag aaneengesloten. Dit doen wij in samenwerking met zelfstandige zorgverleners. Samen met hen maken wij de planningen en stemmen we dit volledig af op de cliënten. Wil jij onze cliënten helpen en complete zorg aan huis bieden? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden.

Zelfstandige zorg aan huis leveren

NivoZorg levert complete zorg aan huis. Hiermee bedoelen we dat we een zo compleet mogelijke oplossing proberen te leveren voor onze cliënten. Als zorgverlener ga je dus bij de cliënt langs om zorg te verlenen, maar ook voor bijvoorbeeld begeleiding of hulp bij kleine huishoudelijke taken. Zo houden we de cliënt tevreden en kunnen we hen van zoveel mogelijk gemakken voorzien. Als zorgverlener vragen we je daarom ook om alle verschillende taken op te pakken en mee te nemen in de planning.

Solliciteer als zelfstandig zorgverlener bij NivoZorg

Ben jij zelfstandig zorgverlener en pas jij binnen ons profiel? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op over je sollicitatie.

zorgvragen