Ben jij verpleegkundige niveau 4 of 5? Dan zijn wij op zoek naar jou! NivoZorg is doorlopend op zoek naar zelfstandige verpleegkundigen die aan de slag willen voor onze cliënten in de omgeving Roermond. Er wordt een team samengesteld van zelfstandige zorgverleners en samen organiseren jullie de zorg voor verschillende cliënten. Spreekt dit je aan? Lees dan verder.

Werken als zelfstandig verpleegkundige bij NivoZorg

NivoZorg heeft een uniek concept van complete zorg aan huis. Dit betekent dat we ernaar streven voor onze zorgvragers altijd een vast team van zorgverleners klaar te hebben staan. Op basis van de wensen van de cliënt en de mogelijkheden van het team wordt er een rooster gemaakt. Als zorgverlener ondersteun je de cliënt met verpleegtechnische handelingen, maar het kan ook zijn dat je wordt gevraagd voor begeleiding en licht huishoudelijke zorg. Zo proberen wij voor de cliënt een zo compleet mogelijk plaatje te organiseren.

Waar zijn wij naar op zoek?

We hebben een aantal functie-eisen opgesteld voor onze zelfstandige zorgverleners. Deze zijn als volgt:

  • Je hebt affiniteit met thuiszorg
  • Je bent een verpleegkundige niveau 4 of 5
  • Je bent betrokken bij de cliënt en hebt passie om hun leven en dat van hun mantelzorgers vraaggericht te verbeteren
  • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en representatief
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Als zorgverlener willen we je graag tussen de 4 en 36 uur per week kunnen inzetten. Je bent mede verantwoordelijk voor het maken van de roosters, dus kunt alles in overleg met je team afstemmen op jouw persoonlijke situatie.

Solliciteer direct als zelfstandig verpleegkundige

Spreekt deze vacature jou aan en wil je solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

zorgvragen