Ben jij verzorgende IG en ben jij zzp’er? Dan is NivoZorg op zoek naar jou. Wij zijn constant op zoek naar zorgverleners van niveau verzorgde IG die aan de slag willen voor onze cliënten in de omgeving Roermond. Op basis van de zorgvragen wordt er een team van zzp’ ers opgezet en samen wordt dan de zorg voor deze cliënt georganiseerd en geregeld. Is dit iets voor jou? Bekijk dan de rest van de vacature.

Zelfstandig zorgverlener worden bij NivoZorg

NivoZorg organiseert complete zorg aan huis. Hierbij wordt er gestreefd naar een vast team voor iedere cliënt die past bij de wensen van de cliënt. Hierbij wordt ook zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de zorgverleners en de mogelijkheden om verschillende cliënten te combineren. Als zelfstandig zorgverlener verricht je taken die passen bij jouw niveau als verzorgende IG. Begeleidende- en licht huishoudelijke taken kunnen van je gevraagd worden om de geleverde zorg zo compleet mogelijk te maken.

Wat zoeken wij in jou?

Om zorgverlener via NivoZorg te worden, hebben wij een aantal functie-eisen opgesteld:

  • Je hebt affiniteit met thuiszorg
  • Je bent verzorgende IG
  • Je bent betrokken bij de cliënt en hebt passie om hun leven en dat van hun mantelzorgers vraaggericht te verbeteren
  • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en representatief
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Als zorgverlener willen we je graag tussen de 4 en 36 uur per week kunnen inzetten. Je bent mede verantwoordelijk voor het maken van de roosters, dus kunt alles in overleg met je team afstemmen op jouw persoonlijke situatie.

Solliciteer als verzorgende IG bij NivoZorg

Pas jij goed in de beschreven functie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

zorgvragen