"...en altijd accuraat, humor en begrip..."

De meest recente waarderingen over de Totaalzorg van NivoZorg bij de vader van Anya Beurskens* en de moeder van van Margo Duiker-Kuijpers* en José Kuijpers*. 


Onze ervaring met NivoZorg kan alleen omschreven worden als hartverwarmend, ondersteunend, meedenkend en bereikbaar! Ben heel gelukkig met de zorg die geboden word voor mijn vader en weet dat ik altijd op hun terug kan vallen. Met mijn zorgen maar ook om oplossingen te vinden voor vervelende situaties. En altijd accuraatheid ,humor en begrip. Dankjewel lief meiden team,Mariette en Constant.

Anya Beurskens


Samen met de mensen van NivoZorg hebben mijn zus en ik onze moeder de laatste maanden van haar leven thuis, in en om haar eigen bed, liefdevol kunnen verzorgen.
Wij, als mantelzorgers, werden echt een team samen met de fantastische verpleegkundigen, die ook thuis zijn in stervensbegeleiding.
Samen maakten we roosters, die we steeds ook weer konden aanpassen. Ook wassen, koken, voorlezen, alles pikten de dames op.
Omdat ons team klein was, mijn zus en ik en vier vaste verzorgsters, was alles kalm en bekend voor onze moeder. En ook voor ons.
Constant Favier, de man die NivoZorg heeft ontwikkeld, heeft groot hart voor de zaak: persoonlijke zorg voor zieke en/of stervende mensen, in een wereld waarin verzekeraars steeds meer macht krijgen.
En ook op maat voor de mantelzorgers, echt een zegen.
Wij raden hem en Nivozorg absoluut aan, het had niet beter kunnen gaan."


Margo Duiker-Kuijpers
José Kuijpers


*iedereen heeft expliciet toestemming gegeven om met hun werkelijke naam vernoemd te worden.

< Terug naar overzicht