Per direct versterking gezocht voor onze kenteams voor onze zorgvragers

De vraag naar onze unieke en onderscheidende Totaalzorg neemt zo snel toe dat we per direct op zoek zijn naar  verpleegkundigen, verzorgenden en begeleid(st)ers die als ZZP ' er of  met een flexcontract willen werken aan de zorg vraag en/of begeleidingsvraag van onze klanten. 


We hebben direct werk voor je in bijvoorbeeld de volgende situatie's:

  • Structurerende, ondersteunende, stimulerende  begeleiding bij een klant om de dag "aan" te kunnen en te leren omgaan met het ouder worden, stemmingsschommelingen van zichzelf en de beperkingen van de levenspartner. Dagelijks aaneengesloten begeleidingmomenten van  1 uur, afwisselend met aaneengesloten zorgmomenten van 2 uur.  
  • Ondersteuning aan een echtpaar op leeftijd beiden met somatische beperkingen, waarbij ook weer gezocht wordt om de leuke dingen van het leven weer te gaan zien, weer onder de mensen te komen en oude hobby's weer op te pakken. De begeleidingsmonenten zijn minimaal 1 uur aaneengesloten en varieren naar maximaal 4 uur aangesloten.
  • Alleenwonende klant op hoge leeftijd met een beginnend dementieeel beeld. We geven de verzorging en begeleiding, twee of drie keer per dag, ook weer met minimale zorgmomenten van 1 uur aaneengesloten. Natuurlijk doe je deze zorgvraag niet alleen, maar samen met drie andere collega's. Wel met hetzelfde kleine vaste (kern)team zodat de klant niet steeds verschillende gezichten ziet en er snel een warme, vertrouwde functionele relatie kan ontstaan.
  • De begeleiding bij een klant om samen te gaan wandelen vanwege beperkingen met het lopen en zich niet zelfverzekerd voelen. Tevens preventief om tijdig te zien wanneer de somatische situatie wijzigt. Zorgmomenten varieren tussen de 1 en 3 uur aaneengesloten, meerdere keren per week.

Bovenstaand is slechts een kleine greep uit onze actuele zorgvragen.


Wanneer je meer wil weten kun je contact opnemen met Constant Favier of Mariette Stijnen. Zij willen je met bezieling het mooie concept van Totaalzorg uitleggen en je uitnodigen voor een kop koffie op het kantoor van NivoZorg aan de Willem II Singel 21A te Roermond. Telefoon 0475-763900

Maar wil je ondanks onze uitnodiging toch liever meteen solliciteren, dan kan dat hier.

< Terug naar overzicht