NivoZorg stelt ervaren verzorgenden en verpleegkundigen beschikbaar aan zorginstellingen

NivoZorg beschikt over een grote groep ervaren verzorgenden en verpleegkundigen, die natuurlijk voornamelijk worden ingezet in het unieke Totaalzorg-concept van NivoZorg in de thuissituatie.

Met ingang van 2016 biedt NivoZorg ook verpleegkundigen en verzorgenden aan voor zorginstellingen in Limburg door middel van een uitzendconstructie. Op deze manier kunnen zorginstellingen op een makkelijke manier profiteren van een deel van de ervaren verzorgenden en verpleegkundigen die bij NivoZorg in dienst  zijn. Op deze manier kunnen instellingen in Limburg tijdelijke continuïteitsproblemen in zorg en dienstlijst oplossen. Dit aanbod is vooral voor zorginstellngen in de reguliere thuiszorg en kleinschalige woonvoorzieningen voor dementerenden in Limburg.

NivoZorg, als handelsnaam van Dimenza intermediairs BV is gecertificeerd voor de NEN4400-1 en geregistreerd bij de stichting Normering Arbeid.

Voor meer informatie naar de talloze mogelijkheden op maat, kunt u vrijblijvend  contact opnemen met Constant Favier, coördinator zorg en organisatie of Mariëtte Stijnen coördinator zorg.

< Terug naar overzicht