Totaalzorg ook voor mantelzorgers

NivoZorg, gevestigd in het centrum van Roermond, is een kleinschalige, formeel toegelaten thuiszorgorganisatie
die actief is in de regio Roermond en omstreken. U kunt bij NivoZorg terecht voor langdurige en intensieve zorgvragen voor begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging op basis van de WMO, de zorgverzekeringswet (ZVW) of de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Daarnaast levert NivoZorg ook particuliere thuiszorg. NivoZorg werkt zonder contracten met zorgverzekeraars. Ook zonder deze contracten wordt de voor u geïndiceerde zorg meestal volledig vergoed.

NivoZorg vertaalt de zorg en/of begeleidingsvraag van uw naasten volgens het unieke concept van Totaalzorg. Totaalzorg richt zich op alle facetten die met uw zorgvraag en/of begeleidingsvraag te maken hebben. Op deze manier krijgt uw naasten volledige, samenhangende  zorg en/of begeleiding op alle aspecten van uw leven. 

  1. Totaalzorg voor zorg
  2. Totaalzorg voor regelen
  3. Totaalzorg vanuit één klein, vast team
  4. Totaalzorg met aandacht en tijd

Op bovenstaande wijze wordt op de allereerst uw naaste goed verzorgd en/of begeleid, maar daardoor bent u als mantelzorger ook minder belast. NivoZorg kan veel taken en verantwoordelijkheden van u overnemen, altijd in goed overleg en afstemming.

Heeft u hierover nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze brochure