Wist u dat NivoZorg ook individuele begeleiding kan bieden vanuit de WMO?

NivoZorg is in 2018 gecontracteerde partner geworden van  vier gemeenten in Midden-Limburg. Het betreft de gemeenten Echt-Susteren, Maasgouw, Roerdalen en Roermond en gaat over individuele begeleiding aan inwoners van deze gemeenten.

Indien relevant kunt zich wenden tot het WMO loket van een van deze vier gemeenten en verzoeken tot een “keukentafel-gesprek”. Een indicatiesteller van de betreffende gemeente komt dan op gesprek en stelt een eventuele indicatie vast. Op basis van deze indicatie kan NivoZorg de individuele begeleiding verzorgen, zonder administratieve  rompslomp. De afrekening gaat dan namelijk rechtstreeks via de betrokken gemeente, daar heeft u dan geen omkijken naar.

Dit alles biedt de unieke mogelijkheid om bij NivoZorg een combinatie van individuele begeleiding (vanuit de WMO) en persoonlijke- en verpleegkundige zorg (vanuit de ZVW) af te nemen, uitgevoerd door steeds dezelfde zorgverleners/begeleiders, door hetzelfde kleine vaste kernteam. Dit is een mooi voorbeeld van het unieke complete zorg concept van NivoZorg.

Neemt u gerust contact op voor het bespreken van bovenstaande nieuwe mogelijkheid.