TotaalZorg thuis op niveau

NivoZorg zorgt en regelt alle zaken rondom uw zorgvraag volgens ons unieke Totaalzorg concept. Dit betekent dat wij u en uw mantelzorger(s) helpen om er samen voor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig (thuis) kunt blijven wonen. Onze Totaalzorg is georganiseerd in vier overzichtelijke arrangementen, namelijk: Verzorgd Leven Thuis, Digizorg ThuisPrettig Wonen Thuis en tenslotte Uiterlijk Verzorgd Thuis

Het arrangement Verzorgd Leven Thuis is voor iedereen de basis van ons aanbod in totaalzorg. Wanneer dit arrangement desondanks niet toereikend is, kunt u kiezen voor de andere arrangementen of aanvullende gespecialiseerde zorg.

U kunt NivoZorg ook inschakelen ter aanvulling van uw geïndiceerde reguliere thuiszorg. NivoZorg vult het reguliere zorgpakket dan aan op basis van uw wensen en neemt desgewenst de regie op zich ten aanzien van alle personen en instanties die bij de zorg thuis betrokken zijn. Op die manier wordt de zorg voor u passend gemaakt en vanuit één punt voor u geregeld.

Heeft u hierover vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons, of bekijk onze brochure.